B2B
X
RSS

Zápisník příspěvky 2024 leden

Bozita - superprémiová krmiva z čisté švédské přírody
Bozita - superprémiová krmiva z čisté švédské přírody

Švédsko je bohaté na divokou přírodu s jedinečnou faunou a mimořádně čistým vzduchem a vodou. Zemědělci zde používají méně chemikálií než jinde ve světě a chov zvířat se vyznačuje nízkou spotřebou antibiotik a nepoužíváním růstových hormonů, což zajišťuje suroviny nejvyšší kvality.

Produkty jsou vyvíjeny v souladu s jedním z nejpřísnějších zákonů o dobrých životních podmínkách zvířat na světě, který mimo jiné zakazuje používání růstových hormonů a přísně reguluje používání antibiotik. Díky používání přírodních surovin ze světoznámých švédských farem a výrobnímu postupu zdokonalovanému od roku 1903 vyrábí Bozita krmivo, které zajistí vysoce kvalitní a hodnotnou výživu koček a psů.

S ohledem na udržitelnost a životní prostředí přestavěla Bozita výrobu tak, aby byla provozována na 100 % obnovitelné energii. Kromě toho je od roku 2007 držitelem potravinářského certifikátu ISO 2200, což je norma pro řízení kvality v potravinářském průmyslu, která se zaměřuje na bezpečnost potravin a na přísné dodržování požadavků na hygienu a čistotu při výrobě.

 

EKOLOGICKÉ OBALY TETRA RECART

Mokré krmivo je baleno do ekologicky šetrných obalů, které mají co nejmenší dopad na životní prostředí. Obaly Tetra Recart jsou vyrobeny z lepenky, tak že je můžete jednoduše recyklovat v tříděném odpadu jako papír.

Proč právě Tetra Recart?

  1. Snížená uhlíková stopa – o 81 % menší uhlíková stopa než u plechovek.
  2. Obal, který „dorůstá“ – nejméně 67 % materiálu v obalech Tetra Recart je vyrobeno z obnovitelných zdrojů.
  3. Udržitelné lesní hospodářství – veškerá lepenka v obalu Tertra Recart pochází z lesů s certifikací FSC a z dalších regulovaných zdrojů. Značka FSC garantuje, že se pokácí méně stromů, než kolik jich les dokáže reprodukovat, že jsou chráněny rostliny a zvířata a že zaměstnanci v lese dostávají spravedlivou mzdu.
  4. Méně kamionů na silnicích – Tetra Recart se díky svému obdélníkovému tvaru a nízké hmotnosti balí a přepravuje efektivně.
  5. Nový život pro obaly – Kartonové obaly Tetra Recart lze recyklovat na další produkty.

 

HLAVNÍ BENEFITY KRMIVA BOZITA:

Pečlivě vybrané ingredience - suroviny ze švédských farem a vod.

Nejnižší používání antibiotik - Švédsko má jednu z nejnižších spotřeb antibiotik na světě a bylo první zemí, která zakázala jejich preventivní používání.

Vyrobeno pomocí 100% obnovitelné elektřiny - veškerý odpad z výrobního procesu je přeměňen na bioplyn.

Zákony o dobrých životních podmínkách zvířat na světové úrovni - Švédské zákony o dobrých životních podmínkách zvířat patří k nejpřísnějším na světě.

Žádné růstové hormony - používání růstových hormonů je ve Švédsku zakázáno.

Zaručená kvalita - certifikace pro řízení bezpečnosti potravin podle normy ISO 22000.

 

KOMPLETNÍ PŘEHLED PRODUKTŮ BOZITA NAJDETE ZDE

JUKO petfood je výhradní dovozce produktů Bozita.

/seznamapi/postdata