B2B
X
RSS

Zápisník příspěvky 2015 září

Balení zdarma? S IMAGINE ano!
Balení zdarma? S IMAGINE ano!

Poznejte IMAGINE , teď je ta správná chvíle, nejen proto, že můžete dostat balení zdarma , ale hlavně proto, že můžete svému čtyřnohému příteli dát skutečně výborné krmivo. Důvodů proč něco takového můžeme bez obav říci je několik:

  • krmivo je do ČR dováženo již 12 let, za tu dobu jej vyzkoušelo mnoho chovatelů. A mnoho chovatelských stanic toto krmivo využívá jako jediné krmivo pro svoje psy.

  • Za tuto dobu jsme posbíraly dostatek názorů, reakcí a zpětných vazeb týkajících se krmiva. Víme, že bez obav můžeme přislíbit stálou barvu srstí (bílí psi netmavnou, černí nerezaví)

  • Ze skutečných akcí zákazníků, jenž krmivo objednávají stále znovu a znovu, lze i bez jakýchkoli průzkumů či dotazů zjistit, že jsou s krmivem spokojeni. Dokazují to za ně jejich činy.

  • Krmivo Imagine používá i Armáda České republiky.

 

Navíc vám nově nabízíme možnost dostávat každé šesté balení vašeho oblíbeného produktu IMAGINE ZDARMA . Stačí, abyste ze zakoupených balení vystřihly EAN kód a spolu s formulářem je doručili do kanceláře firmy JUKO , další variantou, je dohoda s vaším obchodníkem, aby Vám umožnil akci IMAGINE 5+1 odebírat právě u něj a to včetně odběru balení zdarma.

 

Pokud jste se s krmivem IMAGINE vyráběným firmou VISÁN ještě nesetkali, dovolte nám jej představit: Superprémiové krmivo IMAGINE se sestává z kompletní řady krmiv pro psy, která splňuje všechny podmínky k tomu, aby se stala tou nejlepší stravou pro vašeho čtyřnohého přítele. Ve výběru naleznete speciality určené například pro starší psy či psy v zátěži. Různé příchutě i odstupňování dle velikosti rasy, což umožňuje lépe krmivo přizpůsobit potřebám plemen různé velikosti.

 

Exkluzivního složení bylo dosaženo díky spolupráci veterinárního týmu s Univerzitou v Chicagu.

 

Při výrobě jsou použity jen kvalitní a zcela přírodní suroviny. Součástí receptury je čerstvé kuřecí, jehněčí nebo lososí maso , neobsahují umělé konzervanty, antioxidanty, barviva ani aromata. Vyráběny jsou nejlepší technologií na světě: moderním extrudérem Wenger s dvěma rotačními kuželovitými hlavicemi. Díky moderní technologii výrobního procesu dosahuje stravitelnost až 96%.

Akce s Imagine

Máte zájem dozvědět se ještě víc? Projděte si představení v rámci značky, stačí klepnout na tlačítko zobrazit celý text(viz foto níže).

provázání na přestavení značky Imagine
Imagine - krmivo od společnosti Visán

/seznamapi/postdata