B2B
X
RSS

Zápisník příspěvky 2020 srpen

Nová produktová řada kvalitního italského krmiva UNICA CLASSE
Nová produktová řada kvalitního italského krmiva UNICA CLASSE

PRVOTŘÍDNÍ NUTRIČNÍ KONCEPT 

Základním prvkem tohoto krmiva je živočišný protein, který charakterizuje vybrané produkty. Velmi zajímavou složkou je čirok bílý, což je alternativní cereálie s nízkým glykemickým indexem. Veškeré produkty UNICA CLASSE obsahují specifické nutriční prvky, které podporují správný fyziologický vývoj.

 

PRODUKTOVÁ ŘADA UNICA CLASSE KLADE DŮRAZ NA ROZDÍLNÉ ZVYKY A ŽIVOTNÍ STYL ZVÍŘETE,  a proto v rámci její řady naleznete různé druhy a vy tak můžete vybrat ten, který nejvíce odpovídá potřebám a požadavkům vašeho psa.

DEVELOPMENT -  v období růstu je zvýšený požadavek na vysoce kvalitní bílkoviny a energeticky hodnotné tuky. Vápník musí být ve správném poměru s fosforem, aby byla zajištěna správná mineralizace kostí a zubů. Vitamíny A, B1 a B6 podporují správný vývoj mozku a zraku. 

REGULAR -  pro běžnou aktivitu je dobré doplnit krmivo o vitamín B6 a jód. Přítomnost jódu v potravě je nezbytná pro správný vývoj organismu a je také součástí hormonů vylučovaných štítnou žlázou, které zajišťují správné fungování pohybového aparátu a mozku. Vitamín B6 je nezbytný pro správnou funkci červených krvinek.

EQUILIBRUM -  pečuje o trávicí trakt, a to nejen ve smyslu správného trávení potravin, ale také z hlediska správné vstřebávání živin. Obsahuje rohovník, který zvyšuje absorpci a pevnost stolice.

SENSITIVE - je určen pro psy s citlivou kůží a problematickou srstí. Krmivo je obohaceno o vitamín A, biotin, zinek a měď. Tyto prvky zajišťují správnou obnovu buněk kůže a tvorbu pigmentu.

TONIC-HIGH ENERGY - reflektuje vysoký energetický výdej při sportovních aktivitách a vysoké zátěži. Vitamín B5 hraje důležitou roli při využití glukózy a tuků. Vitamíny B9 a B 12 jsou důležité pro červené krvinky. Železo je zásadní pro tvorbu hemoglobinu, který zajišťuje přenos kyslíku do buněk.

LONGEVITY -  dlouhověkost závisí na životním stylu. Omezení kalorického příjmu prodlužuje život psů a snižuje riziko mnoh chorob, včetně diabetu a osteoartrózy. Vitamíny E a C působí jako antioxidanty a selen je obranný prvek proti volným radikálům.

 

PÉČE O KONDICI
Výživový systém zohledňující životní fázi psa a jeho fyziologický stav, stáří a aktivitu.
 
Růst 
Je velmi důležité, aby všechna štěňata, bez ohledu na jejich velikost, získala během růstové fáze výživu nezbytnou pro správný vývoj.
 
Péče 
Po dosažení dospělosti je důležité, aby měli psi dostatek pohybu a kvalitní krmivo pro udržení správné tělesné hmotnosti a dostatku svalové hmoty.
 
Aktivita 
Na druhé straně extrémně aktivní dospělí psi mají zvýšené výživové požadavky, a to především vyšší spotřebu specifických živin, které podporují tělesnou výdrž a správné fungování svalové hmoty.
 
Speciální péče 
Dospělí nebo starší psi všech věkových kategorií mohou požadovat specifický výživový plán, například při nadbytku tělesné hmotnosti.
 
 
ZDRAVÍ PROSPĚŠNÉ KRMIVO
Od superprémiového krmiva se očekává vysoká chutnost. Etickým závazkem Unica Classe je, aby extrémní chutností nebyla ohrožena bezpečnost potravin a kvalita zdraví prospěšných látek v potravě.
 
Bez barviv
Jedinečný smyslový zážitek při konzumaci potravin bez přítomnosti barviv v potravě. Barva granulí je způsobena výhradně přírodními surovinami.
 
Bez aromat 
Vynikající chutnosti krmiva je dosahováno kombinací přírodních surovin a specifickou metodou přípravy.
 
Bez soji
Soja je zcela vyloučena, protože obsahuje kombinaci aminokyselin, které mohou být pro psy nežádoucí a mohou také snižovat chutnost krmiva.

 

ŘADA UNICA CLASSE USPOKOJÍ I PSI S VELMI NÁROČNÝMI POŽADAVKY NA STRAVU!!!

VYZKOUŠEJTE I VY, NYNÍ SE SPECIÁLNÍ ZÁVÁDĚCÍ SLEVOU 15 %

 

 

 

 

/seznamapi/postdata