B2B
X
RSS

Zápisník příspěvky 2021 listopad

BOZITA. Z čisté švédské přírody přímo do misky
BOZITA. Z čisté švédské přírody přímo do misky
V naší nabídce nyní najdete superprémiová krmiva pro psy a kočky od tradiční švédské značky Bozita .
 
Společnost vyrábějící Bozitu připravuje krmiva pro psy a kočky už od roku 1903. Sídlí v úrodném srdci švédského venkova a všechny své produkty vyrábí 100% přírodní cestou z vysoce kvalitních lokálních surovin bez zbytečných přísad . Svůj přístup k výrobě i k přírodě označuje pojmem „švédská přírodní kvalita“ .
 
 
 
 
 
 
 
Co znamená švédská přírodní kvalita?
V každé porci krmiva Bozita najde váš pes nebo vaše kočka kvalitní maso ze zvířat, která se krmila tím, co příroda nabízí, pila čerstvou vodu a dýchala čistý vzduch. Za tímto tvrzením najdete jasná fakta:
  • Minimální používání antibiotik - švédské zemědělství má velmi přísná pravidla ohledně používání antibiotik v živočišné výrobě. Zatímco jinde v EU je možné podávat antibiotika preventivně, ve Švédsku je to zakázané. To znamená, že krmiva vyrobená ze švédských surovin obsahují minimumantibiotik .
  • Žádné růstové hormony -  užívání růstových hormonů je ve Švédsku přísně zakázáno. To zaručuje, že maso, které se dostává do suchých i mokrých krmiv, pochází výhradně ze zvířat chovaných přirozeným způsobem .
  • Vždy bez GMO - při výrobě krmiv nepoužívá Bozita žádné přísady z geneticky modifikovaných organismů . Tím pomáhá zajistit, že se strava vašich mazlíčků svým složením co možná nejvíce přiblíží tomu, co je pro ně skutečně přirozené.
 
Unikátní švédské příchutě
Bozita chutná i opravdu vybíravým mazlíčkům nejen díky svému přírodnímu složení, ale také díky bohaté nabídce příchutí, jako je čerstvě připravovaný losos, volně se pasoucí jehně, divoký los nebo švédský sob .
 
Správná volba pro každé plemeno i každou životní etapu
Různí mazlíčci, různé potřeby. A to jak s ohledem na plemeno, tak na věk a další faktory. Bozita pokrývá celé spektrum výživy pro psy a kočky. V nabídce najdete suchá i mokrá krmiva speciálně připravená pro mláďata a jejich maminky, pro bytové i venkovní mazlíčky. Všechny receptury jsou vyvíjeny experty na výživu zvířat .
 
Chcete švédskou kvalitu? Vyzkoušejte Bozitu
Teď už víte, co je to švédská přírodní kvalita a proč krmiva této značky patří k tomu nejlepšímu, co můžete svým domácím mazlíčkům dopřát. Nyní už zbývá jen jediné. Vyzkoušet je!
 
/seznamapi/postdata