B2B
X
RSS

Zápisník příspěvky 2020 květen

IRONpet - přírodní superstrava pro vašeho mazlíčka
IRONpet - přírodní superstrava pro vašeho mazlíčka

Přejete si mít doma zdravého a silného čtyřnohého kamaráda? Při vytváření krmiva IRONpet  jsme se nechali inspirovat náročnou sportovní soutěží IRONMAN , u nás známou jako Železný muž.   Neodmyslitelnou součástí přípravy každého Železného muže je totiž zejména vyvážený jídelníček!

 

Jeho síla, vytrvalost a rychlost přímo vychází z kvalitní přírodní stravy, která má komplexní složení a nezatěžuje trávení.

 

Na základě našich dlouholetých zkušeností s výživou psů jsme vyvinuli chutné krmivo složené z kvalitních bílkovin a lehce stravitelných sacharidů v kombinaci s prospěšnými tuky. Krmivo je obohacené o vitamíny , minerální látky a doplněné o komplex bylin pro zdraví.

 

Originální receptura krmiva IRONpet obsahuje:

MONOPROTEIN

Jako jediný zdroj živočišných bílkovin s vyváženým poměrem bílkovin a tuku je použito krocaní, hovězí nebo jehněčí maso . V masových konzervách je maso obsaženo ve formě hrubě mletých kusů. Tím je zajištěna snadnější stravitelnost a velmi dobrá vstřebatelnost živin . Monoproteinová strava výrazně snižuje riziko vzniku intolerancí a potravinových alergií a zaručeně nechá v klidu i ta nejcitlivější bříška! Krmivo neobsahuje kuřecí maso !

 

KVALITNÍ VLÁKNINU

V granulích je zdrojem zdraví prospěšné vlákniny hrách , který má nízký glykemický index. Napomáhá trávení a obsahuje cennou kombinaci vitaminů skupiny B a minerálních látek jako je fosfor, draslík, vápník, hořčík a kyselinu listovou pro správnou funkci srdce a imunitního systému . Dalšími zdroji vlákniny a antioxidantů jsou v krmivu obsažená řepná vláknina a lněné semínko .

 

BEZLEPKOVÉ OBILOVINY

Suché krmivo neobsahuje žádné alergeny, jako je pšenice, kukuřice nebo sója! Zdrojem snadno stravitelných sacharidů je rýže bohatá na vitamíny a minerální látky. Obsahuje vápník, fosfor a železo, vitaminy B1, B2, B3 a vitamín D. Pro zajištění kvalitní srsti , dobrého stavu kůže a na podporu zraku a trávení .

 

GLUKOSAMIN A CHONDROITIN

Pro kloubní výživu jsou přidány hydrolyzované skořápky korýšů a extrakt z chrupavek . Stimulují tvorbu kolagenu a zajišťují tak správný vývoj a fungování kloubů po celý život. Současně působí jako prevence či terapie zánětů .

 

OMEGA 3 A 6 MASTNÉ KYSELINY VE VYVÁŽENÉM POMĚRU

V konzervách přidaný lněný olej i olej světlice barvířské působí jako antioxidanty. Napomáhají rozvoji mozku , udržují v optimální kondici kardiovaskulární systém a současně pečují o srst . Suché krmivo obsahuje jako kvalitní zdroj energie kuřecí tuk , ten působí pozitivně na obnovu tkání v organismu, posiluje svaly a navozuje pocit sytosti .

 

PŘÍRODNÍ ANTIOXIDANTY A KONZERVANTY

Krmivo má 100% přírodní složení. K dobrému trávení a detoxikaci přispívá Yucca schidigera - rostlina obsahující saponin. Ten účinkuje v organismu jako přírodní mýdlo. Č istí trávicí soustavu a játra a tím napomáhá snižování cholesterolu v krvi .

 

CELÁ VEJCE

Jejich hlavním benefitem je vysoká výživová hodnota a obsah nenasycených mastných kyselin. Jsou také významným zdrojem vitamínů skupiny B, vitamínu A, D a karotenů. Z minerálních látek obsahují vápník, hořčík, fosfor a dobře využitelné železo. Mají pozitivní vliv na dobrou funkci imunitního systému . Podporují zdraví kostí a růst svalů .

 

České superprémiové krmivo IRONpet obsahuje čerstvé regionální potraviny z Jižní Moravy.

Je hypoalergenní, snadno stravitelné a vhodné i pro psy s citlivým trávením.

 

Díky unikátnímu kompletnímu krmivu IRONpet můžete mít doma „železného mazlíčka“ i Vy!

Dovolte svému psovi prožít plnohodnotný život a stát se pravým superhrdinou vašich všedních dnů…

 

 

Ironpet krmivo

/seznamapi/postdata